Pe 1 aprilie, încă dis de dimineaţă, sute de orădeni s-au aşezat la coadă în faţa magazinului "miniMax Discount", deschis în data de 31 martie, pe Bulevardul Ştefan cel Mare, lângă intersecţia cu strada Transilvaniei. "Ieri s-a dat zahăr şi a fost şi mai multă lume. Am stat la rând cam două ore. Astăzi se dă detergent", a spus unul dintre cumpărători.

În jurul orei 10, peste 100 de orădeni aşteptau la rând pentru a intra în magazin, în timp ce zeci de cumpărători erau înăuntru la case. Orădenii aşteptau răbdători la coadă să cumpere 12 kilograme de detergent, la un preţ redus de 40 de lei. Astfel, promoţia de 1 aprilie a magazinului a fost detergent Dero Ozon în pachet de şase kilograme la preţul de de 39.59 de lei, la care s-a adăugat un al doilea astfel de pachet gratuit.

Pe 31 martie, în ziua deschiderii, magazinul a fost luat cu asalt de sute de orădeni, care au profitat de promoţia zilei, care a constat în trei kilograme de zahăr la preţul de 15 lei, cu încă trei kilograme cadou.

Supermarketul "miniMax Discount" are timp de o lună o promoţie în cadrul căreia clienţii care cumpără produse în valoare de peste 50 de lei se pot înscrie în tombola al cărei mare premiu este un autoturism Dacia Logan.

Potrivit presei centrale, la magazinele miniMax Discount din Braşov, Vaslui sau Arad sute de oameni s-au înghesuit vineri dimineaţă să cumpere detergent ieftin. După scenariul obişnuit, clienţii s-au aşezat la rând cu mult înainte de deschidere şi s-au repezit când a fost permis accesul în magazin. La Arad unei femei i s-a făcut rău...