În afară de a fi un moment de repaus și relaxare, perioada verii este și o oportunitate de a te dezvolta și de a face lucruri pe care poate, în timpul anului, nu ai reușit să le faci cu copilul tău.

Luna iunie este sinonimă cu tabăra sau Maratonul Financiar propus de specialiștii Open Tribe, formați din psihologi, cercetători și traineri în domeniul dezvoltării personale și al antreprenoriatului. În fiecare an, aceștia propun o temă în acord cu tendințele și nevoile actuale de dezvoltare ale copiilor și adolescenților. Studiile și experiența anilor de activitate cu copiii, a organizării de tabere în fiecare an, pasiunea și implicarea dovedite de aceștia sunt garanția unei experiențe de succes.

Intenția ce stă în spatele acestui Maraton financiar este, înainte de toate, aceea de a-i familiariza pe tineri cu un mindset în spirit financiar și antreprenorial, procurându-le totodată uneltele necesare dobândirii succesului în viață și completând astfel educația lor școlară. Pe lângă inteligența financiară, relațiile ocupă de asemenea un loc primordial de-a lungul acestui maraton.

Copiii vor învăța cum să ia decizii în condiții de incertitudine, cum să coopereze eficient în echipă, practicând totodată arta leadership-ului și a responsabilizării prin desemnarea unor lideri pentru diferite activități. Mai mult decât atât, aceștia vor învăța cum să își creeze propria companie.

Dezvoltarea nu se oprește la partea teoretică și practică desfășurată la cazare. Copiii vor face drumeții în jurul Văii Drăganului, cu rol de descoperire a sinelui, învățând totodată să aprecieze drumul, nu doar destinația. Aceștia vor practica zi de zi exerciții de respiratie și meditație, introducând recunoștința în viețile lor.

Detox-ul digital va fi de asemenea parte a taberei care, conform experienței anilor trecuți, este nu doar util, ci și apreciat și foarte bine trăit de copii. Focurile de tabără, pool party-urile și Gala de premiere de la final, alături de multe alte surprize vor face din această tabără o experiență unică de care își vor aminti cu drag peste ani.

Misiunea Open Tribe trece peste granițele taberei propriu-zise, specialiștii transmițând tinerilor cheile unui adevărat lifestyle pe care îl pot continua odată ajunși acasă. Iar în ceea ce privește educația financiară dobândită, considerăm că într-o societate în plină dezvoltare și expansiune, nu ne putem permite luxul de a fi lipsiți de o pregătire financiară!

Vă așteptăm cu drag la o experiență de neuitat!

Dr. Réka Balog - profesor, trainer și editor Open Tribe

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!