Un călugăr shaolin a apărut la versiunea din China a emisiunii Britain's Got Talent, prezentând abilitatea sa de a rezista la un şut între picioare. Yong Hsueh, un practicant al unei arte marţiale rare, cunoscută ca "steel crotch Kung Fu", a apărut la programul China Central Television.

"Steel crotch Kongfu este o artă străveche, cu rădăcini care vin din China străveche. Este o practică ce întăreşte şi protejează organele genitale masculine astfel încât şansele de a fi rănit într-o bătălie să fie scăzute", a spus el juriului.

Audienţa cu picioarele încrucişate a privit şocată cum un membru al juriului a fost invitat să-l lovească pe călugăr în testicule, relatează Orange News. După ce a încasat loviturile între picioare, călugărul a zâmbit şi a făcut câte o plecăciune.

Această formă de artă marţială poate fi învăţată de un elev care a început din copilărie. Ea presupune împingerea testiculelor în corp, astfel încât să nu poată fi atinse în cazul unei lovituri.

Însă cei care nu s-au apucat de tineri de această artă marţială, pot opta pentru o formă mai uşoară a acesteia - "soft crotch Kung Fu", despre care se spune că îmbunătăţeşte viaţa sexuală a bărbaţilor.