De săptămâna trecută, în centrul Oradiei funcţionează un nou studio de foto şi video, acesta fiind dedicat şi iubitorilor de animale şi patrupedelor lor. Ineditul proiect a fost lansat de fotograful Silviu Filip şi compozitorul Gabriel Băruţă.

Studioul se află pe strada Vasile Alecsandri nr 12, în acelaşi loc în care a fost deschis, în 2019, Mosquito Production, studioul de înregistrări al orădeanului Gabriel Băruţă. Acesta este cunoscut publicului în special pentru pentru contribuţia sa în trupa Hotel FM, care a reprezentat România la Eurovision în 2011.

"După 12 ani petrecuţi la Bucureşti, în 2019 am revenit acasă, la Oradea, şi aici am şi rămas. De atunci am început să colaborez cu artişti locali precum S.Boi, Offbby şi Costex, care au lansat hitul «Whiskey Cola», dar şi cu trupa Mustang, cu Meda ori Lil Rose", a spus Gabriel Băruță (foto stânga).

Pentru a extinde serviciile oferite, în urmă cu o săptămână, în colaborare cu fotograful orădean Silviu Filip (foto dreapta), studioul a fost extins pentru a oferi servicii de foto şi video pentru artişti.

În plus, aceştia au lansat şi un proiect inedit, intitulat "Tales of tails" ("Poveştile cozilor"), care este dedicat iubitorilor de animale.

"Practic, o zonă din studio este dedicată animalelor de companie, unde ele vor fi vedetele. Li se vor face fotografii profesioniste, atât în interior, cât şi exterior", a explicat Băruţă.

Între primele modele patrupede s-au numărat Luna, o pisică de patru ani, Mira, un Golden Retriever de 3 luni (foto) şi Alma, un Border Collie Blue Merle de doi ani.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!