Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea bihoreană Curtuişeni, a fost arestat de magistraţi, după ce, la finalul săptămânii trecute, a atacat un bărbat de 50 de ani din Valea lui Mihai, căruia i-a furat banii pe care tocmai îi câştigase la jocuri de noroc, într-un local din Valea lui Mihai.

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Poliţia Bihor, tâlhăria s-a produs sâmbătă seară, în jurul orei 23, chiar victima fiind cea care a sunat la 112. Agresorul, despre care BIHOREANUL a aflat că e numeşte Siladi Vilmos, l-a bătut pe "norocos" şi i-a furat 1.300 de lei.

Bărbatul a fost rănit în urma altercaţiei, suferind leziuni care necesită, spun poliţiştii, 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Agresorul său a fost identificat a doua zi, pe o stradă din Valea lui Mihai. Poliţiştii au găsit la el 1.100 de lei din banii furaţi.

Siladi Vilmos a fost reţinut pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, iar luni a fost arestat.

"Luni, 15 aprilie a.c., acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Marghita, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Marghita cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Marghita a admis propunerea procurorului şi a emis pe numele tânărului de 23 de ani un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile", arată comunicatul.

Poliţiştii din Valea lui Mihai continuă cercetările sub coordonarea unui procuror, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a individului.