Purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, subcomisarul Alina Dinu, a anunţat, luni seară, că poliţişti din cadrul Poliţiei Aleşd împreună cu cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat şi reţinut în un tânăr de 22 de ani din comuna bihoreană Aştileu şi un adolescent de 16 ani, din comuna Măgeşti, Judeţul Bihor, după ce au furat dintr-o benzinărie.

"Cei doi sunt suspectaţi de poliţiştii bihoreni că, la 27 august a.c., în jurul orei 02.48, având faţa acoperită, au pătruns într-o staţie de alimentare cu carburanţi din Aleşd şi, după ce au ameninţat-o pe casieră cu un cuţit, au sustras suma de 1.000 lei", a precizat Dinu, într-un comunicat.

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Bihor pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de marţi vor fi prezentaţi la Judecătoria Aleşd, cu propunere de arestare preventivă, pentru tâlhărie.

"Poliţiştii din Aleşd împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Bihor continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a suspecţilor şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului", mai arată comunicatul.