Tamponare între 4 mașini, luni după amiază, pe Bulevardul Decebal din Oradea. Un autoturism Hyundai s-a urcat efectiv peste un Audi. Un alt eveniment s-a produs luni la Ceica, unde un motociclist a lovit o femeie care se deplasa pe lângă o bicicletă, rănind-o destul de grav.

În cazul tamponării de pe Bulevardul Decebal, nu sunt clare împrejurările evenimentului rutier, însă imagini de la locul producerii au fost distribuite pe Facebook. Ca norocul, accidentul nu s-a soldat cu victime, astfel că a fost înregistrat ca o simplă tamponare de Poliţia Rutieră.

"Apelul prin numărul de urgență 112 a intrat la ora 18.13. Evenimentul rutier s-a produs la intersecţia străzii Tudor Vladimirescu cu Bulevardul Decebal şi au fost implicate 4 autoturisme. Din fericire, niciuna dintre persoanele implicate nu a fost rănite. Cauza producerii evenimentului rutier este neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers înspre dreapta", a precizat BIHOREANULUI comisarul şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Tot luni, dar cu câteva ore mai devreme, un alt accident s-a produs la Ceica. Din cauza vitezei, un motociclist a intrat într-un cap de pod și apoi a ricoșat, izbind o femeie care circula pe lângă bicicletă, ea fiind transportată la spital în stare destul de gravă, cu multiple fracturi. 

„La ora 14.54, pe DN76, în localitatea Ceica, un bărbat de 29 de ani, localnic, în timp ce conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum. Astfel, într-o curbă la stânga, s-a lovit de un cap de pod, de pe partea dreaptă a sensului său de deplasare, apoi a trecut pe sensul opus, unde a acroșat o femeie de 57 de ani, din Ceica. Aceasta se deplasa pe lângă bicicletă și în urma impactului a fost proiectată în șanț”, a mai precizat Alina Dinu. 

În urma accidentului rutier, motociclistul a fost rănit mai ușor, dar femeia a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

În cel din urmă caz, polițiștii continuă ancheta.