Un băiat de aproximativ 17 ani a fost bătut crunt de agenţii de pază ai unui concert Cargo din Timişoara, arată presa de pe Bega.

Incidentul s-a petrecut chiar la câţiva paşi de scenă şi deşi era o bătaie în toată regula, concertul nu s-a oprit. "Am fost la concertul Cargo, iar nişte tineri mai fără minte au început să facă "pogo" (adică să se împingă unii în alţii, rănind şi persoane neparticipante). Un tânăr de maxim 17 ani de lângă mine şi-a protejat prietena, şi inclusiv pe mine, să nu fie lovită de cei ce se împingeau şi i-a împins mai încolo. În acel moment au apărut gorilele care păzeau evenimentul şi i-au luat pe cei care se împingeau, dar şi pe acest băiat care a fost trântit la pământ şi bătut cu picioarele de aceşti oameni de nimic, fără să aibă vreo vină sau fără să fie întrebat ceva. Am încercat să îi oprim, dar nu am putut. Inclusiv cei din trupa Cargo au rămas sideraţi de ceea ce se întâmplă", a povestit o tânără martoră a evenimentului pentru tion.ro.

Imaginile filmate de un martor arată cum bodyguarzii îl bat în neştire şi nimeni nu intervine.

''Am văzut câteva imagini neplăcute, sperăm să nu se mai întâmple. Vom lua măsuri împotriva agenţilor, vor fi chemaţi la o discuţie. Se poate ajunge până la desfacerea contractului de muncă, e un incident neplăcut'', a declarat patronul respectivei firme de pază, la o televiziune de ştiri.

Şi membrii trupei Cargo i-au luat apărarea băiatului bătut, spunând că ei n-au văzut niciun tânăr recalcitrant şi că violenţa agenţilor nu se justifică. "De fapt singurii oameni care au îmbrâncit, lovit, îngrozit şi intoxicat cu spray paralizant copii şi spectatori nevinovaţi au fost chiar cei care trebuiau să îi protejeze. Scena de coşmar în care acel tânăr este calcat efectiv în picioare de bodyguarzi s-a petrecut din păcate într-un loc care nu se vedea de pe scenă, altfel am fi oprit concertul indiferent de consecinţe", spun artiştii, într-un mesaj postat pe Facebook.