Un tânăr în vârstă de 18 ani din comuna Bobota, judeţul Sălaj, s-a ales cu dosar penal, după ce, în noaptea de duminică spre luni, a furat maşina unui localnic din Borumlaca, pe care a condus-o fără permis şi a ajuns cu ea într-un stâlp de electricitate.

Conform unui comunicat al Poliţiei Bihor, evenimentul rutier s-a produs la ora 2.30, pe drumul judeţean 191 B, în Borumlaca. Tânărul conducea dinspre Vărzari spre localitatea Suplacu de Barcău, când, "într-o curbă uşoară spre stânga, nesemnalizată, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă prin dreapta şi a lovit un stâlp din beton de susţinere a reţelei electrice, care s-a rupt în urma impactului".

Adolescentul a suferit leziuni uşoare, spun poliţiştii, care îl bănuiesc că ar fi luat autoturismul respectiv de pe raza localităţii Borumlaca fără consimţământul proprietarului, cu scopul de a-l folosi pe nedrept.

"În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier", arată comunicatul.