Un tânăr în vârstă de 20 de ani din Sânmartin a fost reţinut de poliţiştii bihoreni, după ce a reuşit să fure 6.000 de lei din buzunarul unui clujean.

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Poliţia Bihor, fapta s-a petrecut pe 21 aprilie, la ora 3 dimineaţa, hoţul fiind identificat în cursul zilei de luni, 23 mai.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 21 aprilie a.c., în jurul orei 03.07, în timp ce se afla împreună cu un bărbat de 33 de ani, din judeţul Cluj, pe strada Nufărului din municipiul Oradea, ar fi profitat de neatenţia acestuia şi i-ar fi sustras din buzunarul hanoracului aproximativ 6.000 de lei", explică informarea.

Luni, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au dispus reţinerea tânărului pentru 24 de ore, pentru furt calificat.

"Marţi, 24 mai a.c., cel în cauză va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, în vederea dispunerii de măsuri legale faţă de acesta", arată comunicatul.

Poliţiştii continuă ancheta "pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat".

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!