Un orădean în vârstă de 21 de ani se zbate între viaţă şi moarte la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean, după ce luni seară s-a aruncat de la etajul 5 al blocului Grandhill Business Center din Ioşia.

Ioan Cuc ieşise la o bere cu mai mulţi prieteni, nervos după ce s-a certat cu iubita. Sursele BIHOREANULUI spun că aceasta l-a sunat de mai multe ori luni seară, dar tânărul a refuzat să-i răspundă. Apoi, după ce a băut câteva beri, s-a ridicat, tânărul a dat mâna cu prietenii dar, în loc să se îndrepte spre lift, şi-a luat avânt şi a sărit peste balustrada terasei.

La faţa locului au ajuns atât echipaje ale SMURD cât şi ale Poliţiei, în urma unui apel înregistrat la ISU în jurul orei 22.20. Ioan Cuc a fost găsit în stop cardio-respirator, a fost resuscitat pe loc şi transportat apoi la spital.

Potrivit dr. Carmen Pantiş, medic la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, unde este internat băiatul, acesta are multiple răni şi este intubat.

"Pacientul a suferit un traumatism cranio cerebral, contuzie toracică, fractură de bazin şi a membrelor inferioare bilateral, fractură de mebru superior stâng, şi fractura la coloana lombară, a vertebrelor L3-L5, şi are un hematom gigant retroperitoneal, şi leziune hepatică", a declarat marţi Pantiş pentru BIHOREANUL.

Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale băiatului.

Inspectoratul de Poliţie Bihor face cercetări în acest caz, însă, potrivit purtătorului de cuvânt, inspectorul principal Alina Dinu, "nu există suspiciuni de comitere a unei infracţiuni".