Un şofer în vârstă de 21 de ani a fost încătuşat, dus la secţia de poliţie şi amendat cu aproape 6.000 de lei, după ce a refuzat să părăsească coada de maşini de la un restaurant McDonald's, care bloca circulaţia de pe un bulevard din orașul Suceava.

Incidentul s-a petrecut în 1 ianuarie, seara, notează Hotnews.ro. Coada de maşini ai căror ocupanți aşteptau să comande mâncare s-a extins dincolo de spaţiul desemnat, ocupând prima bandă a bulevardului Ana Ipătescu şi îngreunând circulaţia în zonă.

Un echipaj de poliţie a intervenit pentru a restabili fluxul rutier, însă tânărul şofer, aflat la volanul unui Mercedes cu numere provizorii, a refuzat să părăsească coada, susţinând că vrea să rămână pentru a-şi plasa comanda.

Ca atare, poliţiştii l-au imobilizat şi încătuşat pe șofer, iar apoi l-au dus la secţie, scrie Stiridesuceava.net.

Originar din localitatea Vicovu de Jos, tânărul a primit o amendă de 5.945 de lei pentru mai multe contravenţii, printre care blocarea intersecţiei şi nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor, mai scrie Hotnews.ro.

Mai mult, i s-a suspendat permisul auto pentru o perioadă de 30 de zile, ca urmare a "nerespectării semnalelor, indicaţiilor şi dispoziţiilor poliţistului rutier în exercitarea atribuţiilor de serviciu".

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!