Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Vadu Crişului s-a ales cu dosar penal după ce, aflat la volanul unui VW Golf, a pătruns într-o intersecţie fără să se asigure şi s-a izbit de o altă maşină, VW Bora.

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Poliţia Bihor, evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 00.10, în Centrul Civic.

Tânărul, care venea cu Golful dinspre Parcul 1 Decembrie spre Centrul Civic, cu intenţia de a vira la stânga, pe lângă Catedrala ortodoxă, nu a respectat indicatorul Oprire și a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere.

În consecinţă, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, dinspre turbogiraţie înspre bulevardul Dimitrie Cantemir.

Testat cu aparatul etilotest, s-a dovedit că tânărul de 23 de ani care a provocat accidentul prezenta o concentraţie alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma accidentului rutier, o femeie de 25 de ani, din Oradea, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni uşoare", mai arată comunicatul.