Scandalul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 22, când Călin Teglaş de 23 de ani, de etnie romă, s-a luat la bătaie cu alţi doi tineri, dintre care unul era vărul său primar. La un moment dat, acesta din urmă a luat un cuţit şi i l-a înfipt băiatului sub claviculă, cauzându-i răni grave.

Călin a fost preluat de un echipaj de acordare a primului ajutor format din paramedici din Ştei, şi dus la spitalul din municipiu, dar, pentru că starea sa a fost gravă, pompierii au solicitat ajutorul unui echipaj cu medic de la Ambulanţă.

"Echipajul a fost solicitat la ora 22.15 la spitalul din Ştei să facă transferul de urgenţă a unui pacient în stare critică, în şoc hemoragic, în urma unei plăgi înjunghiate, în zona toracelui stâng, sub claviculă. Starea tânărului a fost foarte gravă, cu hemoragie masivă, iar la 15 minute de la pornirea de la spital, a intrat în stop cardio respirator. S-au făcut resuscitări, dar fără niciun rezultat", a declarat dr. Emil Boţcău, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

În acest caz, procurorii au deschis o anchetă. "Deocamdată se fac audieri", a precizat procurorul Dorel Moţiu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.