Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost găsit decedat, miercuri dimineaţă, într-un canal colector din localitatea bihoreană Remeţi.

"Am fost solicitaţi să mergem să evacuăm o persoană din canalul colector de la Remeţi. La faţa locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Staţiei Aleşd, care au acţionat cu scara culisabilă, targa şi alte accesorii din dotare pentru evacuarea unui tânăr", a declarat BIHOREANULUI maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Medici Serviciului Judeţean de Ambulanţă, prezenţi la faţa locului, nu au mai putut face nimic pentru bărbat. "Echipajul SAJ a constatat decesul", a precizat dr. Liciniu Venter, managerul Serviciului.

Sursele BIHOREANULUI spun că bărbatul a fost găsit fără suflare în apropiere de o punte pe care acesta o traversa ca să ajungă acasă. Se pare că acesta a alunecat şi s-a înecat. De altfel, acesta nu mai fusese văzut de marţi seară, dar, pentru că obişnuia să iasă cu prietenii la băute, nimeni nu s-a îngrijorat că nu a apărut.

"Nu există suspiciuni de omor în acest caz. De altfel, cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma necropsiei", a precizat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.