Un tânăr în vârstă de 31 de ani din judeţul Bihor a fost arestat pentru 29 de zile, după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea 400 de ecstasy.

Individul a fost prins în flagrant în cursul zilei de miercuri, în cadrul unei acţiuni realizate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea – Serviciul Antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, după cum arată comunicatele de presă transmise vineri după amiază de reprezentanții celor două instituții.

"Acesta a fost surprins în flagrant delict pe raza localităţii bihorene Duşeşti, în timp ce încerca să valorifice 400 de pastile de ecstasy, drog de mare risc. De asemenea, în urma percheziţiei efectuate la locuinţa acestuia au mai fost descoperite alte 27 de comprimate de ecstasy", a anunțat Poliția Bihor.

Tânărul, pe numele său Călin Ciurar, a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi deţinere în vederea consumului de droguri de mare risc, a arătat DIICOT.

În cursul zilei de joi el a fost prezentat la Tribunalul Bihor cu propunere de arestare preventivă, iar magistrații au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Individul este bănuit de trafic intern şi internaţional de droguri de mare risc.

"Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea – Serviciul Antidrog continuă cercetările sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale în cauză", încheie comunicatul Poliției.