Hebre Livia Aneta, o tânără în vârstă de 25 de ani din Oradea, este căutată de Poliţie, după ce familia ei a reclamat că aceasta a plecat de acasă marţi dimineaţă, în jurul orei 9.45, şi nu a mai revenit.

"Aceasta a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, revenind de bunăvoie sau fiind găsită de poliţişti", arată un comunicat al Poliţiei Bihor.

Tânăra are o înălţime de 1,60 - 1,65 m, greutate 65 kg, constituţie robustă, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, de lungime medie, prins în coadă.

La momentul disparţiei, ea purta o geacă din fâş, roşie, cu dungi albe pe mâneci, tricou vişiniu, blugi albastru închis, geantă maro, din piele, cercei albi şi pantofi sport albaştri cu alb.

"Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!", încheie comunicatul poliţiştilor.