Accidentul s-a petrecut sâmbătă seară, pe strada Matei Corvin, la ieşirea din Oradea în apropiere de hipermarketul Real 2.

Aflându-se la volanul unui Volkswagen Golf, un orădean de 31 de ani a intrat în depăşire, dar a pierdut controlul volanului, din cauza zăpezii de pe şosea. "Autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coloziune cu un copac, de pe partea stângă a direcţiei de deplasare", a declarat inspectorul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bihor.

În urma accidentului, atât şoferul autoturismului, cât şi pasagera din dreapta, o tânără de 18 ani din Oradea, au suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora au fost internaţi în spital. "Bărbatul a avut un traumatism cranio cerebral şi toracic, iar tânăra a fost internată în stare foarte gravă, cu traumatism cranio cerebral, la secţia de Terapie Intensivă", a declarat dr. Hadrian Borcea, şeful UPU şi SMURD Oradea.

Potrivit dr. Florian Bodog, managerul Spitalului Judeţean, medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor fetei de supravieţuire.