Tânărul de 19 ani din comuna Bărcăneşti, judeţul Prahova, care, marţi seară, l-a înjunghiat pe taximetristul de la Fulger, pentru că a vrut să-i fure maşina a fost arestat pentru 30 de zile.

Potrivit comisarului Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, individul fusese reţinut de poliţişti în cursul zilei de miercuri, la scurt timp după ce l-au găsit în pădurea de la Hidişelu de Jos. Joi a fost dus în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar apoi la instanţă, unde anchetatorii au cerut arestarea lui.

"Magistraţii au emis pe numele lui mandat arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, bărbatul fiind bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată", a precizat Alina Dinu.

Decizia instanţei nu este, însă, definitivă, putând fi atacată de individ.

După cum BIHOREANUL a mai scris, marți seară, agresorul a urcat în taxi în Oradea, în zona bisericuţei din Nufărul, solicitând să fie transportat în Livada. La un moment dat, lângă Livada, l-a înjunghiat pe taximetrist şi i-a furat maşina. Taxiul a fost găsit abandonat pe drumul comunal 77, în afara localităţii, la scurt timp de la apelul prin 112.