După zece zile în care a stat internat în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Oradea, tânărul bihorean George Medve a încetat din viaţă, vineri dimineaţă, au confirmat pentru BIHOREANUL surse medicale. El a fost transportat la spital cu multiple traumatisme, craniene, toracice, abdominale, după ce a fost lovit de o maşină pe trecerea de pietoni.

Accidentul s-a petrecut în seara de 17 ianuarie. Din primele cercetări ale poliţiştilor, un şofer de 27 de ani din Tileagd nu i-a acordat prioritate tânărului şi l-a izbit din plin în timp ce acesta traversa şoseaua, regulamentar, pe trecerea de pietoni.

Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean, ajungând internat la Terapie Intensivă. George Medve a rămas internat, în comă indusă, iar medicii au încercat să-i salveze viaţa. De asemenea, în urma unor apeluri lansate pe reţelele de socializare de apropiaţii tânărului, comunicatea bihoreană s-a mobilizat pentru a dona sânge pentru el.

Vineri, mai mulţi apropiaţi ai băiatului au transmis mesaje de condoleanţe pentru familie şi şi-au exprimat durerea după moartea lui George.

"Drum lin spre îngeri!", au scris aceştia, publicând şi o fotografie cu tânărul.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii bihoreni.