Celebrele cântăreţe Lidia Buble şi Alina Eremia au fost date pe spate, duminică, de un bihorean din Vadu Crişului.

Invitate să cânte la Târgul de la Vama Sării, cele două au fost servite cu preparate gătite de Claudiu Rad, tânărul de 18 ani care în primăvară a făcut furori la emisiunea "Chefi la cuţite".

"Am gătit file de lup de mare cu conopidă gătită în două feluri, piure cu brânză brie, sote cu migdale, sparanghel cu pudră de alune, crispy din piele de pui picant şi spumă de şampanie", a declarat Claudiu, marţi, pentru BIHOREANUL.

Din mâncarea gătită de tânăr au mâncat atât vedetele, cât şi dansatoarele lor. Lidia s-a declarat impresionată, ba chiar a postat o fotografie cu farfuria pe care Claudiu i-a servit-o pe contul ei de Instagram.

"A zis că nu a mai mâncat nicăieri aşa ceva la niciun alt restaurant sau hotel. A mâncat toată farfuria, la fel şi dansatoarele ei", a povestit tânărul bucătar. De asemenea, şi Alina Eremia i-a lăudat munca, caracterizându-i piureul ca fiind "fantastic".

În luna martie, Claudiu a participat la emisiunea de la Antena 1 "Chefi la cuţite" şi i-a dat pe spate pe cei trei juraţi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu. Claudiu a fost îndelung apreciat de cei trei chefi, atât pentru preparatul gătit, cât şi pentru faptul că la acea vreme avea doar 17 ani, lucrează în bucătării de restaurante de la 15 ani, ba chiar o lună şi jumătate a fost bucătar şef la un restaurant din Oradea.

"Eu sunt foarte surprins că la 17 ani mai există băieţi ca tine care se preocupă de dorinţa de a munci în bucătărie. Ai venit spăşit şi ne-ai arătat o farfurie corectă. Eu îmi mulţumesc mie că am apucat ziua asta. Bravo, copile!", i-a spus chef Cătălin Scărlătescu bihoreanului. Chef Sorin Bontea i-a zis la rândul său adolescentului că are mare încredere în el. Liceanul s-a calificat astfel în a doua etapă a concursului, însă nu a ajuns şi mai departe. Claudiu a promis însă că se va întoarce la emisiune.