Tânărul orădean Cristian Munteanu, în vârstă de 31 de ani, internat în stare gravă la Spitalul Municipal, la finalul săptămânii trecute, a pierdut lupta cu boala. Soţia, mama şi prietenii săi le mulţumesc persoanelor de bine care au donat sânge și au vrut să îl ajute în orice fel pe tânăr.

Cristian Munteanu a decedat luni, fiind internat în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Gavril Curteanu.

"Dragul meu soţ, vei rămâne pentru totdeauna în sufletul meu. Te voi iubi mereu. Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna. Dumnezeu să te odihnească!", a scris pe Facebook, luni, soţia acestuia, Kinga.

Marţi, soţia, mama şi prietenii săi au transmis un mesaj de mulţumire cadrelor medicale de la Spitalul Judeţean şi Spitalul Municipal, presei, dar şi persoanelor care au donat sânge pentru a-l ajuta.

Cristian Munteanu a ajuns la spital săptămâna trecută, joi, fiind bolnav de leucemie. În acea zi, zeci de prieteni de-ai săi au distribuit pe Facebook un anunţ prin care îndemnau bihorenii să meargă la Centrul de transfuzie din Oradea pentru a dona sânge.

În speranța că-l vor ajuta, vineri, 104 persoane au mers la Centrul de pe strada Louis Pasteur să doneze. 


MESAJUL FAMILIEI:

ANUNȚ DE MULȚUMIRE

Aducem multumiri cadrelor medicale de la Spitalul Judetean si Spitalul Clinic Municipal "Dr.Gavril Curteanu", celor care au donat sange si presei care a fost alaturi de Cristi in momentele grele ale vietii lui.

Sotia, mama si prietenii