Primarul Ilie Bolojan îşi va pune subalternii să facă mişcare. Începând de vinerea trecută, aceştia nu îşi mai pot parca maşinile în curtea interioară a clădirii învecinate Primăriei, unde îşi are sediul Clubul Sportiv Municipal.

După finalizarea lucrărilor de construire a deja celebrei piramide, muncitorii firmei de construcţii şi-au strâns lucrurile şi au plecat, iar platoul pe care funcţionarii îşi lăsau până acum maşinile pe gratis a fost blocat cu o barieră, la fel cum era pe vremea când acolo îşi aveau sediul gardienii publici.

Parcarea a fost închisă pentru acţiuni de igienizare şi s-ar putea să nu se mai deschidă până în luna iunie, căci Bolojan vrea să se asfalteze întreg platoul, pentru amenajarea a circa 60 de locuri de parcare.

Destinate, însă, nu funcţionarilor, ci cetăţenilor care vor veni cu treburi la Primărie. Aşa că, prigoniţi inclusiv din curtea instituţiei, lefegiii municipalităţii vor trebui pe viitor fie să îşi facă abonamente de parcare şi să-şi lase maşinile pe străzile învecinate, fie să folosească mijloacele de transport în comun. Sau, şi mai rău, să vină la muncă pe jos...