Iniţiativă inedită a Bisericii Baptiste Speranţa din Oradea. Reprezentanţii acesteia organizează vineri şi sâmbătă un târg caritabil, pentru a strânge fonduri pentru plata terenului pe care se va construi viitoarea clădire a bisericii.

"Toate obiectele vândute la târg sunt donaţii din partea membrilor şi prietenilor BBSO şi toate încasările vor merge pentru plătirea terenului", se arată pe site-ul bisericii, www.bbso.ro.

Târgul se va desfăşura la Casa Tineretului din Ioșia (Str. Alexandru Cazaban nr. 49) vineri, între orele 17 şi 22, şi sâmbătă, între orele 10 şi 18.

"De la mâncare şi deserturi, electronice, haine, articole sport, articole pentru copii, până la piscine şi maşini. Pe pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/bbsperanta/) vei găsi câteva din lucrurile pe care le vom avea disponibile", se mai arată pe site.

Primele 2000 de persoane care se înscriu pe lista participanților primesc automat un voucher în baza căruia vor primi gratuit doi mici. Acesta se poate obține direct de pe site-ul organizatorilor, cu ajutorul unei adrese de mail, și va putea fi folosit numai în cadrul târgului de la acest sfârșit de săptămână.

Află mai multe despre târg în clipul de mai jos!