Centrul comercial ERA Park Oradea va găzdui duminică, 4 februarie, o nouă ediție a târgului caritabil dedicat animalelor fără stăpân și toată lumea este invitată să treacă pe la standuri!

Vor fi scoase la vânzare haine, jucării, bijuterii, cărți, accesorii pentru animale, decorațiuni și multe altele, iar banii strânși urmeaza să fie folosiți pentru tratamentele și hrana câinilor și pisicilor din adăposturi, după cum anunță un comunicat al ERA Park Oradea.

„Vrei să faci o faptă bună? Să întinzi o mână de ajutor unor suflete nevinovate? Atunci trebuie să ajungi duminică, 4 februarie, în sala de evenimente din ERA Park, la evenimentul caritabil Târgul Blănoșilor. Banii adunați din vânzarea obiectelor expuse, cât și cei proveniți din donațiile înregistrate la târg, vor merge către îngrijirea animalelor salvate de pe străzi care se află în grija asociațiilor din județul Bihor!”, au transmis organizatorii.

Târgul va fi deschis duminică, 4 februarie, între orele 11 și 18, în sala de evenimente din centrul comercial ERA Park Oradea, din Calea Aradului nr. 62.

Evenimentul este organizat de voluntarii din comunitatea reunită pe Facebook în grupul „Bazarul blănoșilor”, dedicat sprijinului pentru necuvântătoarele abandonate, în parteneriat cu centrul comercial ERA Park Oradea și magazinul Animax, care a pregătit și un concurs pentru vizitatori.

Cei care fac cumpărături de minimum 10 lei de la oricare asociație de protecție a animalelor prezentă la Târgul Blănoșilor primesc pe loc un talon de tombolă și pot câștiga unul dintre cele 10 vouchere de 50 de lei sau reducere de 20% pe care îl vor putea folosi pentru animăluțe. „Ai câștigat, dar nu ai un blănos acasă? Poți dona voucherul unei asociații de protecție a animalelor, la alegere!”, mai arată comunicatul.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!