Sub deviza „Mai bun, mai aproape, de la ai tăi!”, noua ediție, cea cu numărul IX, a evenimentului Târg cu Sârg este dedicată Sărbătorilor de Paști și va avea loc miercuri, 17 aprilie, în sala de evenimente a Cetății Oradea (Corp F).

Aici, pe durata a șase ore, producătorii locali vor prezenta oferta de gusturi autentice ale Bihorului și îi vor aștepta pe vizitatori cu produse naturale, cum ar fi: mezeluri, brânzeturi, miere, siropuri și gemuri, vinuri și multe altele.

Artizanii locali vor fi pregătiți cu produse hand made, create cu migală, iar elevii și profesorii de la Colegiul Tehnic "Traian Vuia", specializarea Alimentație publică și turism, îi vor îndulci din nou pe gurmanzi cu cozonaci.

Printre surprizele târgului, care se desfășoară în preajma Paștelui, se numără și mai multe ateliere de tradiții românești: un atelier de încondeiat ouă și un atelier de cusut motive tradiționale românești, alături de Delia Pantea de la „Ia Oradea” și meșterul popular Viorica Știube.

Evenimentul este organizat de Rotary Club Oradea Insigni, în parteneriat cu Visit Oradea și Primăria Oradea, cu sprijinul ROMCOM.

Intrarea este gratuită.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!