ERA Park îi invită pe bihoreni la un super Târg de activităţi extraşcolare, care se va desfăşura în acest sfârşit de săptămână, respectiv în zilele de 17 şi 18 septembrie, sub cupola centrului comercial şi în zona galeriei Carrefour.

Concret, în cele două zile, între orele 12 şi 21, copiii sunt invitaţi, într-o atmosferă veselă şi captivantă, la ateliere de creaţie şi cursuri de teatru, limbi străine, ateliere inedite, dans, bune maniere, scrimă, echitaţie, fotbal, baschet, karate, escaladă, gimnastică, gătit, programare pe calculator, hip-hop şi multe altele. Părinţii sunt aşteptaţi cu oferte de grădiniţe particulare, logoped, psiholog şi consiliere parentală.

Primii copii prezenţi la eveniment vor primi câte o surpriză din partea organizatorilor, în limita stocului disponibil. În plus, toţi participanţii vor avea posibilitatea să se înscrie într-o tombolă şi să câştige diverse premii, constând în cursuri importante pentru dezvoltarea lor. Taloanele de participare vor putea fi luate de la standurile expozantilor.

De precizat ca sâmbătă, începând cu ora 17:00, copii sunt aşteptaţi în zona food court la un atelier de gătit cu Bombonera iar duminică, între orele 13 şi 15, părinţii sunt invitaţi în sala de evenimente a centrului comercial la workshop-ul "Cum să creşti un copil fericit", susţinut de psihologul Maria Blaga.

Intrarea este liberă pentru toată lumea, vă aşteptăm cu drag!

Programul demonstraţiilor:

Sâmbătă , 17 Septembrie:

15:45 Gimnastică aerobică 

16:00 Scenetă teatru 

16:20 Dans 

16:45 Baschet 

17:30 Programare pentru copii - IT 

Duminică, 18 Septembrie 

14:00 Baschet 

16:00 Scenetă teatru 

16:20 Programare pentru copii - IT 

17:00 Limba engleză 

17:30 Hip-Hop

18:00 Gătit pentru copii 

(advertorial)