Asociaţia Pro Bambini din Oradea organizează joi, de la ora 17, la Teatrul Arcadia, un program artistic şi un târg de carte. Manifestările sunt prilejuite de marcarea Zilei Internaţionale a Copilului.

Spectacolul va cuprinde numere de balet, dans modern, muzică, teatru, magie, cântece şi dansuri populare susţinute de elevi de la Liceul de Artă şi de la Şcoala "Oltea-Doamna" şi de la Şcoala cu clasele I-VIII Bunteşti, copiii de la Fit Dance Vogue Center şi de la Palatul Copiilor. Invitaţi în spectacol vor fi magicianul Todini, corul Fiat Lux şi corul Angelicus.

În paralel cu programul artistic, în foaierul Teatrului Arcadia va avea loc un târg de carte, cu strângere de fonduri pentru copiii aflaţi în nevoie. Volumele de la târg sunt cărţi pe care micuţii orădeni le-au donat, astfel încât din banii strânşi să se achiziţioneze rechizite şcolare sau hăinuţe pentru copiii mai săraci.

Totodată, toţi micuţii implicaţi în spectacol vor primi de la organizatori daruri.

Asociaţia Pro Bambini a mai organizat, în iarnă, un târg de jucării, în care picii orădeni şi-au donat din jucării pentru ca alţi copii să aibă, la rândul lor, cu ce se juca.