Cea de-a patra ediţie a celui mai mare târg de covoare din Oradea se desfăşoară la ERA Park în perioada 27-30 martie, între orele 8 şi 22.

Evenimentul este organizat de magazinul de perdele şi covoare Gaby Style Home Decor şi de producătorul de covoare Carpeta Incov, iar în cadrul expoziţiei cu vânzare clienţii vor găsi sute de modele, din ţesături şi culori variate, cu reduceri de până la 50%!

În plus, participanţii au posibilitatea să participe la o tombolă cu premii, organizată din oră în oră. Târgul se va desfăşura sub cupola ERA Park, iar intrarea este liberă.

Pe de altă parte, dacă adulţii vor fi preocupaţi de cumpărături, copiii sunt invitaţi la noi filme de animaţie, în sala de evenimente a ERA. Astfel, sâmbătă, între orele 11 şi 12.30, micuţii sunt aşteptaţi la "Frumoasa şi Bestia", iar duminică, între 11 şi 12.15, la "Alice în Ţara Minunilor". Ca de obicei, filmele sunt dublate în limba română, iar intrarea este liberă, atât pentru cei mici cât şi pentru adulţi.

Tot în acest sfârşit de săptămână, mascota BombonERA îi va învăţa pe cei mai mici dintre clienţii mall-ului cum să facă afaceri. În cadrul atelierului, copiii vor afla cum se face o afacere, cum să producă şi să vândă un produs.