Orădenii sunt aşteptaţi, joi, între orele 10 şi 16, la un nou Târg de Cariere, organizat la Lotus Center.

"Tinerii în căutarea unui loc unui loc de muncă sau a unui internship plătit sunt aşteptaţi cu CV-ul de cei peste 20 de angajatori prezenţi la târg, care oferă oportunităţi de carieră variate în domenii precum IT şi software, producţie şi tehnică, logistică şi transport, auto şi componente auto, încălţăminte, mobilier, industria ospitalităţii. Accesul la eveniment este gratuit", arată un comunicat al organizatorilor.

Conform informării, printre posturile prezentate la târg se numără: consilier de relaţii cu clienţii, supervizor HR, manager de proiect, asistent administrativ, dezvoltator.NET, analist de afaceri, tester, inginer de producţie, trainer de producţie,  inspector de calitate, inginer de teste, chimist, specialist în marketing, operator de logistică, specialist IT, manager de resurse umane, contabil, analist ERP, administrator de flotă auto, electronist, manager de restaurant, personal hotelier pentru vase de croazieră, administrator de pensiune,  operator call-center, manager de vânzări, arhitect, manager de logistică, inginer automatist. Locurile de muncă sunt localizate atât în Oradea, cât şi în alte oraşe, cu varianta relocării: Bucureşti, Braşov, Craiova, Cluj-Napoca, Iaşi, Sibiu, Timişoara şi Debrecen (Ungaria). Se caută şi vorbitori de limbi străine: engleză, franceză, germană, italiană, maghiară şi rusă.

De precizat că organizatorii au pregătit şi o tombolă pentru vizitatori: cei care vin cu CV-ul eJobs completat minim 90% se pot înscrie în tombola pentru un laptop şi un smartphone.

Între participanţii la târg se vor număra AstorMueller, reprezentanţi ai Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Class Furn, Connect Group, Double Tree by Hilton, Dräxlmaier Group, H. Essers, Isrom Impex, Jobs4Hotels, Lugera, PSG Sofa & Co, Plexus, Russmedia Tech, T-Systems, Trenkwalder, Vernicolor, VPK Packaging, alături de reprezentanţi ai Universităţii din Oradea şi ai ARISE Oradea.

Partenerii premium ai evenimentului sunt Active Job Consulting, Celestica şi Xerox. Alături de aceştia, partenerii Târgului de Cariere Oradea sunt eJobs, cel mai mare portal de joburi din România, Faist Mekatronic şi Visma Software.

"Târgul de Cariere este cea mai mare reţea de evenimente de carieră din România şi Republica Moldova şi aduce împreună sute de angajatori şi mii de candidaţi. Proiectul, demarat în 2006 de Fapte, este organizat în fiecare primăvară şi toamnă în mari oraşe din România şi se adresează atât angajatorilor din domenii diverse, cât şi tinerilor talentaţi interesaţi de oportunităţi de carieră", mai arată comunicatul.

Mai multe informaţii despre participanţii la Târgul de Cariere Oradea se găsesc pe pagina dedicată: www.targuldecariere.ro/oradea sau www.facebook.com/targuldecariere.