Fundaţia Motivation Romania şi Fundaţia Special Olympics din România organizează joi, 29 aprilie, între orele 10 şi 13, la Hotel Impero din Oradea, Târgul de locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale, în cadrul proiectului „Şanse egale pentru integrarea în muncă a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale din România".

Scopul proiectului, cofinanţat din bani europeni, este asigurarea şanselor egale la integrare pe piaţa muncii pentru un număr de 500 de persoane cu dizabilităţi intelectuale din întreaga ţară.

Acestor persoane le vor fi oferite oportunităţi de angajare, precum şi servicii de sprijin şi acompaniere. De asemenea, se urmăreşte conştientizarea actorilor din comunitate şi de pe piaţa muncii cu privire la abilităţile şi drepturile persoanelor cu dizabilităţi intelectuale.

Evenimentul de joi va aduce împreună elevi din clasele terminale de la şcolile de Arte şi Meserii din Oradea, precum şi o serie de angajatori interesaţi să angajeze persoane cu dizabilităţi intelectuale.