Weekend-ul acesta va avea loc Târgul de Toamnă în Parcul Nicolae Bălcescu. Trei zile în care vă puteţi bucura de delicatese culinare, mâncăruri tradiţionale, plăcinte, gogoşi greceşti, kurtos kalács, produse naturale din lavandă şi cătină.

Pentru că ne-a cuprins atmosfera de toamnă vă aşteptăm cu preparate specifice acestei perioade: castane prăjite, turtă dulce, brânzeturi alese, miere, struguri, must şi multe alte specialităţi pe care vă invităm să le descoperiţi.

Ne-am gândit şi la cei mici, de aceea pe copii îi aşteptăm cu activităţi recreativ-sportive. Târgul de toamnă are loc între 16 şi 18 octombrie, în intervalul orar 14:00-22:00 în ziua de vineri şi între 10:00-22:00 sâmbătă şi duminică. Intrarea este liberă.

Ţinând cont de situaţia actuală, rugăm toți participanţii să dea dovadă de un comportament responsabil, prin purtarea măştii de protecţie şi păstrarea distanţei sociale.

(advertorial)

UPDATE:

Potrivit organizatorilor, evenimentul a fost anulat în cursul zilei de vineri, ca urmare a creșterii cazurilor de Covid în Oradea.