Studenţii orădeni, inclusiv masteranzii, sau cei care au absolvit în ultimii doi ani o facultate orădeană pot face voluntariat sau stagii plătite de practică la fel de fel de companii străine.

Asociaţia AIESEC organizează până joi inclusiv un târg de oferte în campusul universitar, de unde tinerii pot afla unde pot pleca în străinătate şi ce pot face acolo. "Avem oferte din 113 ţări, totul depinde de unde vrea studentul să meargă şi ce vrea să facă. Poate să aleagă o ofertă de voluntariat, unde i se asigură cazare şi masă, ori o ofertă de internship la o companie, unde e plătit pentru stagiul său", a explicat, marţi, pentru BIHOREANUL Zsoldi Robert, vicepreşedinte AIESEC.

Indiferent de specializarea urmată sau absolvită, studenţii sau absolvenţii orădeni pot să aplice pentru o ofertă în străinătate atâta timp cât cunosc o limbă străină, de preferinţă engleza, şi au sub 30 de ani.

Detaliile despre oportunităţile educaţionale pot fi obţinute de la standul AIESEC de la intrarea în campusul universitar, până joi la ora 17.