Centrul comercial ERA Park Oradea, din Calea Aradului nr. 62, va găzdui duminică, 14 aprilie, o nouă ediţie a târgului caritabil dedicat animalelor fără stăpân, şi toată lumea este invitată să treacă pe la standuri.

Ca de obicei, la Târgul Blănoşilor vor fi scoase la vânzare produse provenite din donaţii precum haine, jucării, bijuterii, cărţi, accesorii pentru animale, decoraţiuni si multe altele, iar banii strânşi urmează să fie folosiţi pentru tratamentele şi hrana câinilor şi pisicilor din adăposturile din judeţ.

"Banii adunaţi din vânzarea obiectelor expuse, cât şi cei proveniţi din donaţiile înregistrate la târg, vor merge către îngrijirea animalelor salvate de pe străzi care se află în grija asociaţiilor din judeţul Bihor!", au transmis organizatorii, potrivit unui comunicat al ERA Park Oradea.

Târgul va fi deschis duminică, între orele 11 şi 18, în zona galeriei dinspre Sala de Evenimente, vizavi de magazinul NUMERO UNO.

Evenimentul este organizat de voluntarii din comunitatea reunită pe Facebook în grupul "Bazarul blănoşilor", dedicat sprijinului pentru necuvântătoarele abandonate, în parteneriat cu ERA Park.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!