Ediția din 2022 a Târgului de Crăciun Oradea s-a desfășurat în perioada 2-26 decembrie în două locații iconice din oraș: Piața Unirii și Piața Ferdinand. 

Cele 25 de zile de sărbătoare au fost încununate de 25 de spectacole de colinde si 28 de concerte pe scena amplasată în inima orașului. Peste 120.000 de vizitatori au trecut pragul târgului și s-au putut bucura de toate atracțiile și bunătățile pe care le-a avut târgul de oferit. 

Organizatorii evenimentului, Visit Oradea și Primăria Oradea, doresc să afle părerea participanților despre târg, lansând chestionarul public (completează-l AICI!) pe pagina de Facebook a Târgului de Crăciun Oradea și pe cea a Visit Oradea.

Chestionarul cuprinde întrebări pentru a afla profilul vizitatorilor (vârstă, localitate de domiciliu, numărul de vizite la târg) părerea acestora despre atracții, spectacole, food trucks, decorațiuni, dar și întrebări despre calitatea serviciilor de curățenie și securitate din târg. Atitudinea comercianților și atitudinea voluntarilor sunt alte două alte aspecte importante pentru organizatori pe care doresc să le afle de la respondenți. 

Chestionarul se poate completa online până în 15 ianuarie, timpul de completare fiind de aproximativ 4 minute. 

Participarea va fi anonimă și răspunsurile vor fi tratate confidențial respectând regulamentul UE 2016/79 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Rezultate obținute vor fi prelucrate de organizatori exclusiv pentru a îmbunătății calitatea următoarelor evenimente organizate de Visit Oradea și Primăria Municipiului Oradea. 

Oradea, 3 ianuarie 2023
Visit Oradea

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!