Comisia de circulaţie a oraşului a aprobat închiderea circulaţiei rutiere în Piaţa Unirii de la sfârşitul lunii noiembrie până la începutul lunii ianuarie pentru a face loc amenajării şi desfăşurării Târgului de Crăciun din Oradea, care se anunţă bogat şi spectaculos.

"Astfel, începând din 29 noiembrie ora 06.00, până în data de 2 ianuarie inclusiv, circulaţia maşinilor în Piaţa Unirii, de la strada Primăriei până la strada Iuliu Maniu, va fi închisă", se arată într-un comunicat transmis, joi, de reprezentanţii Primăriei.

Târgul de Crăciun se va desfăşura în perioada 30 noiembrie - 31 decembrie, sub sloganul "Simte Magia Crăciunului". Între invitaţii de anul acsta se numără Nicu Alifantis, Narcisa Suciu, Ştefan Bănică jr. şi Boney M. 

Deschiderea oficială a Târgului va avea loc pe 30 noiembrie, când se vor aprinde şi luminile de sărbători în Piaţa Unirii. 

În Piaţa Unirii va mai fi montat un brad, atât bradul cât şi instalaţiile de iluminat din Piaţa Unirii şi din oraş fiind asigurate de către firma Luxten, gratuit, în baza contractului de concesiune existent între primărie şi firma specializată.

Pe toată perioada târgului, vizitatorii vor putea parca gratuit în curtea Primăriei, după ora 16.

Citeşte aici cum va fi Târgul de Crăciun din Oradea.