ERA Park Oradea organizează o nouă ediție a Târgului de mobilă, decorațiuni și amenajări interioare, unde doritorii vor putea beneficia și de reduceri de până la 50%, precum și de oferte speciale și chiar de consultanță gratuită!

Cea de-a IV-a ediție a evenimentului se va desfășura în zona de Home Center, în perioada 28 septembrie - 1 octombrie, iar cei care vor trece pe aici vor avea din ce alege, fie că renovează, se mută în casă nouă sau doar vor să facă mici schimbări în locuință.

Magazinele Tandem, Mobexpert, Lem’s, Casa Rusu, Interioo, Naturlich, Carpeta, Bellona, Bambi, Mobila Nufăru, Gaby Style, Kalenda și Duval promit reduceri consistente, cu prețuri pentru toate buzunarele și pentru toate zonele casei.

Dormitoare din diverse tipuri de lemn, mobilier pentru living, bucătării moderne sau birouri interesante, carpete, gresie, faianță, tapiserii, saltele, decorațiuni... și idei - sunt doar câteva exemple a ceea ce este de găsit la Târg.

Doritorii pot primi sfaturi gratuite, pentru că echipele magazinelor sunt acolo să îi ajute cu toate informațiile de care au nevoie, iar unele dintre ele chiar vor putea face simulări 3D cu ambientul dorit.

Târgul este deschis în fiecare zi între orele 10 și 21, de joi până duminică.

Nu ratați, așadar, ocazia!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!