Parcul Magnoliei va găzdui, sâmbătă și duminică, cea de-a doua ediţie a Târgului Gusturilor și Produselor din Valea Ierului, cu produse specifice sărbătorilor de Paști.

Evenimentul, organizat de Asociaţia Agricultorilor din Valea Ierului, se va derula între orele 10 şi 18 şi "va găzdui zeci de meşteri populari şi mici producători agricoli cu scopul de a conştientiza şi a promova beneficiile consumării alimentelor produse la noi în ţară".

"La târg, pe lânga produsele din Valea Ierului, vor fi expuse şi articole mesteşugăreşti din zona Sătmarului, iar din Valea Ierului vor fi promovate şi produsele bio, precum uleiuri presate la rece, diferite caşcavaluri, sucuri de fructe, miere, turtă dulce, vinuri premiate, murături de casă, fructe şi legume, toate sub brandul produselor din Valea Ierului - brandul deja cunoscut si simbolizat de albăstreaua", arată un comunicat al Asociaţiei Agricultorilor din Valea Ierului.

Organizatorii transmit că vizitatorii sunt invitaţi să facă o plimbare printre produsele tradiţionale specifice regiunii de nord a județului.

Târgul Gusturilor şi Produselor din Valea Ierului doreşte să promoveze produsele locale şi tradiţiile din aceasta zonă şi să asigure vizitatorilor posibilitatea de a pune în coşul de cumpărături produse sănătoase şi naturale, preparate după reţetele bunicilor, au mai transmis organizatorii.