Târgul de Paști din Oradea se va desfășura în perioada 15-25 aprilie, iar pregătirile sunt în toi, după cum arată un comunicat transmis sâmbătă de Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea).

„Ediția din acest an vine cu o noutate: o expoziție de ouă de Paști personalizate, în curtea Cetății dedicată companiilor, ONG-urilor, asociațiilor, școlilor, liceelor, artizanilor, artiștilor sau oricăror organizații care doresc să ne împărtășească creativitatea lor! Ouă de dimensiuni mai mici sau mai mari, din flori, lemn sau alte materiale, cu specific tradițional sau mai puțin convențional, vor putea fi admirate din 15 până în 25 aprilie”, se arată în comunicat.

Înscrierea pentru expozanți este gratuită și se face pe site-ul www.targuldepastioradea.ro începând de sâmbătă, 26 martie, de la ora 14, până în 10 aprilie 2022, ora 14.

La târg sunt invitați să participe atât comercianți, cât și producători de bunătăți tradiționale, dulciuri, meșteri populari, artizani de suveniruri, articole specifice de sărbătorilor pascale și food truck-uri.

„Înscrierile se fac online pe site-ul www.targuldepastioradea.ro în perioada 26 martie (ora 14:00) până în 06 aprilie 2022 (ora 14:00)”, mai arată informarea.

Comercianții vor trebui să urmeze toți pașii din formularul de înscriere care va fi disponibil online, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (denumire companie și informații cu privire la persoana de contact, etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat, subliniază APTOR.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!