Oradea întâmpină în acest an Sărbătorile Pascale cu o nouă ediţie a Târgului de Paşti în Cetatea Oradea! Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, organizează Târgul de Paşti în perioada 15-25 aprilie 2022.

În acest an, gazda noastră va fi Cetatea Oradea, care devine astfel punctul de atracţie al Sărbătorilor Pascale orădene, atât prin decorurile colorate cât şi prin multitudinea de activităţi. Ne vom bucura, cu mic, cu mare, de meşteşuguri şi tradiţii, jocuri şi ateliere de creaţie, o căsuţă ZOO, decoraţiuni şi multe, multe bunătăţi.

Programul ediţiei 2022 a Târgului de Paşti Oradea este bogat în activităţi tematice, dar şi în ceea ce priveşte jocurile şi poveştile pentru cei mici.

Copiii vor fi în centrul atenţiei la Târgul de Paşti Oradea, aceştia fiind aşteptaţi în fiecare zi a evenimentului cu ateliere de creaţie, tir cu arcul, modelaj de baloane, baloane uriaşe de săpun şi pictură pe faţă - una din activităţile lor preferate.

De asemenea, spre marea bucurie a micuţilor, aceştia vor avea ocazia să se întâlnească zilnic cu Iepuraşul de Paşti.

Lista completă a activităţilor, pentru fiecare zi de Târg, va putea fi consultată pe site-ul www.targuldepastioradea.ro şi pe pagina noastră de Facebook, (@targuldepastioradea) astfel încât toţi cei interesaţi pot afla detaliile privitoare la programul activităţilor.

Curtea Cetăţii Oradea va fi cuprinsă de culori vesele şi decoruri desprinse din poveştile tradiţionale, fiind pregătită să primească aşa cum se cuvine toţi vizitatorii. Vor fi amenajate 5 zone, regăsite şi în harta Târgului de Paşti: căsuţe de lemn cu produse tradiţionale şi decoraţiuni, zona de food , Food trucks, baruri, zona dedicată atelierelor pentru copii, căsuţa ZOO şi zona destinată caruselului.

Programul Târgului de Paşti

15-25 aprilie 2022, Cetatea Oradea
Vineri – Luni, 12:00 - 22:00;
Marţi - Joi, 14:00-21:00;

Vezi mai jos harta târgului!

Visit Oradea

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!