Elevii care nu sunt încă hotărâți privind facultatea pe care vor să o urmeze sau care au nelămuriri privind admiterea la facultate sunt invitați la Târgul Facultăților Orădene.

Evenimentul va avea loc vineri, între orele 14 și 20, și sâmbătă, între orele 10 și 16, la Biblioteca Universității din Oradea.

„Tinerii care sunt în căutarea opțiunilor de carieră sau indeciși, din pricina multitudinii de specializări, au posibilitatea de a afla mai multe detalii despre oferta noastră educațională, precum și despre viața de zi cu zi a unui student. «Târgul Facultăților Orădene» își propune să vină în întâmpinarea nevoilor viitorilor studenți, pentru ca aceștia să își poată contura o viziune mai clară asupra planurilor lor privind continuarea studiilor și alegerea viitoarei profesii”, a spus Corina Ardelean, coordonatoarea Biroului Admitere 365 al Universității din Oradea, citată într-un comunicat al instituției.

Evenimentul este organizat de Universitate în parteneriat cu Uniunea Studenților din Oradea și Consiliul Județean al Elevilor Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!