Orădenii sunt aşteptaţi, între 9 şi 13 mai, în Piaţa Unirii la o nouă ediţie a Târgului de carte Gaudeamus, la care vor participa zeci de edituri din ţară, cu cele mai noi apariţii dar şi cu titluri celebre.

Târgul Gaudeamus de la Oradea este evenimentul cu numărul 105 organizat în cadrul "Programului Lectura" lansat de Radio România în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Ediţia 2018 este organizată în colaborare cu Primăria Oradea şi cu Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune.

"Oferta ediţiei va reuni elementele specifice unui eveniment expoziţional dedicat cărţii - mii de volume care abia aşteaptă să fie luate cu asalt de cititori, lansări şi prezentări de carte, întâlniri cu scriitorii – dar şi muzică bună, ateliere de creaţie, concursuri cu premii atractive, dedicate vizitatorilor, şi un spaţiu dedicat Centenarului", au anunţat organizatorii.

Din 9 până în 12 mai, adică de miercuri până sâmbătă, Târgul Gaudeamus va fi deschis între orele 10 şi 20, iar duminică programul de vizitare va fi între orele 10 şi 15. Accesul va fi liber.