Întâmpinând primăvara, ERA Park le aduce orădenilor două Târguri de unde vor putea cumpăra felurite cadouri pentru cei dragi.

Târgul de Mărţişor va fi deschis începând din 25 februarie până pe 1 martie, de la 10 la 20, şi "le va da orădenilor posibilitatea de a cumpăra cele mai frumoase dovezi de iubire pentru femeile din viaţa lor. O bijuterie, un mic obiect de decor sau un mărţişor clasic vor fi cadourile perfecte pentru prima zi de primăvara din acest an", arată un comunicat al ERA.

Pentru cei care vor să facă şi o faptă bună, pe 28 februarie, Administraţia Socială Comunitară Oradea va organiza la ERA Park un Târg de Handmade ce va reuni produse create manual de membrii a 11 fundaţii din Oradea.

De aici, vizitatorii vor putea achiziţiona diferite modele de felicitări, tablouri, magneţi, mărţisoare, candele, cutii de bijuterii, semne de carte sau aranjamente florale.
Fundaţiile participante la Târgul ce se va desfăşura între orele 10 şi 14 sunt: Hospice Emanuel, FRCCF, Asociatia Down, Fundaţia People to People, Asociaţia Handicapaţilor Psihic, Asociaţia Smiles, Asociaţia SOS Autism, Centrul de Îngrijire de Zi Oradea, Fundaţia Bet Hanan, Fundaţia Ruhama şi Fundaţia de Scleroza Multipla şi ADL.

Pe de altă parte, Primăria Oradea a anunţat că Uniunea Femeilor Bihor, va organiza la 1 Martie, cu începere de la ora 14, vernisajul expoziţiei "Un mărţişor - simbol al dragostei în prag de primăvară", în holul din faţa Sălii "Traian Moşoiu" din Primăria Oradea. Expoziţia va cuprinde mărţişoare şi felicitări făcute de elevi şi preşcolari.