Compania Tarom a pus în vânzare, începând de sâmbătă, bilete pentru cursele Oradea - Milano (Bergamo) şi Oradea - Barcelona, care vor fi operate din primăvara anului viitor. Biletele pot fi cumpărate din agenţiile Tarom.

Potrivit unui comunicat al companiei aeriene, preluat de Aeroportul Oradea, "preţurile pornesc de la 86 euro dus-întors pe destinaţia Bergamo şi 130 euro dus-întors pentru destinaţia Barcelona".

În aceeaşi informare se mai precizează că tarifele includ toate taxele, un bagaj de cală (23 kg), meniuri la bord şi check in în aeroport.

„Biletele de avion pot fi achiziţionate din orice Agenţie TAROM sau orice agenţie acreditată IATA. Pentru mai multe detalii contactaţi Call Center-ul TAROM: +4021 9361”, se precizează în comunicat.

Deci, cel puțin deocamdată, zborurile nu pot fi rezervate și prin aplicația online a companiei aeriene românești.

Operarea efectivă a zborurilor va începe din 25 martie 2019. "Principalul motiv pentru care operarea efectivă a curselor începe din martie anul viitor este procedura de obţinere a sloturilor de zbor pe cele două noi rute", au explicat, la finalul lunii noiembrie, reprezentanții Tarom.

Citește și: 

Tarom face lumină: Din 15 decembrie se pun în vânzare biletele de la Oradea spre Barcelona şi Milano