Pe adresa clubului FC Bihor a sosit luni, în jurul orei 14.30, verdictul Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, în ceea ce priveşte memoriul depus de clubul orădean ca urmare a neprimirii licenţei de primă divizie din partea Comisiei de Apel a Federaţiei Române de Fotbal.

Cu toate că oficialii orădeni erau optimişti în urma audierilor de miercuri şi joi, ei au aflat luni că memoriul le-a fost respins. Astfel, echipa bihoreană va evolua şi-n ediţia de campionat 2011-2012 în liga a II-a, acolo unde le va avea ca adversare şi pe Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa, echipe care, la rândul lor s-au adresat la TAS şi, tot luni, au primit verdict negativ.

"Am făcut tot ce am putut ca să ne fie anulată decizia Comisiei de Apel, de neacordare a licenţei, dar, din păcate, cei de la TAS nu ne-au dat dreptate. Aceasta este situaţia, nu avem ce face. Trebuie să ne conformăm şi s-o luăm de la capăt din liga a II-a", a declarat preşedintele clubului Şerban Morcan, imediat după aflarea veştii.

Acesta a adăugat că decizia TAS nu a fost şi argumentată deocamdată.

În aceste zile va fi stabilit şi programul echipei în ceea ce priveşte pregătirile în continuare, având în vedere că ediţia 2011-2012 a ligii secunde va debuta pe data de 20 august.