Deşi la sfârşitul audierilor, reprezentanţii clubului FC Bihor, aflaţi la Lausanne, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, pentru analiza memoriului depus ca urmare a neprimirii licenţei pentru Liga I, au fost anunţaţi că în cel mult 48 de ore vor primi verdictul în acest caz, în cursul zilei de vineri, oficialii orădeni au fost înştiinţaţi că abia luni după amiază vor primi decizia.

Cluburile Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa au fost informate încă din prima parte a zilei de vineri, prin fax, că "datorită dosarului stufos" verdictul în cazul lor se amână până pe data de 18 iulie. Reprezentanţii TAS şi-au motivat amânarea prin studierea cât mai bine a dosarului. Mai apoi şi avocaţii clubului orădean au primit aceaşi înştiinţare. "Se pare că luni după amiază vom primi răspunsul", a declarat preşedintele Şerban Morcan.

După cum se ştie miercuri şi joi, oficialii celor trei cluburi în cauză au fost audiaţi pentru a-şi susţine accederea în primă ligă. Primii care au intrat la audieri au fost - miercuri - reprezentanţii clubului Poli Timişoara, au urmat apoi cei de la Gloria Bistriţa, iar joi dimineaţă a venit rândul orădenilor, care şi-au susţinut pledoaria prin avocaţi elveţieni.

Preşedintele Şerban Morcan s-a declarat mulţumit de felul cum au decurs acestea şi totodată şi-a păstrat tonul optimist în ceea ce priveşte verdictul.

Cert este că memoriile celor trei cluburi au fost analizate separat şi fiecare îşi va primi verdictul după situaţia în care se află.