Vedeta din filmul de succes "Pretty Woman", Richard Gere, va din nou tată la vârsta de 69 de ani. Potrivit digi24.ro, la numai patru luni de la căsătoria organizată în secret, Alejandra Silva, în vârstă de 35 de ani îi va dărui actorului un al doilea copil, primul fiind la vârsta majoratului.

Informaţia a fost confirmată de ziarul spaniol ABC, cu precizarea că încă nu se ştie dacă noul-născut va fi crescut la reşedinţa unde cei doi petrec majoratitatea timpului, aceasta fiind situată în Spania.

Relaţia dintre Alejandra Silva şi Richard Gere a început în anul 2015, iar anul acesta au luat decizia de a se căsători. Ceremonia civilă a avut loc la Madrid, iar după eveniment, cei doi au sărbătorit alături de cei apropiaţi în New York, la locuinţa actorului. "Sunt cel mai fericit bărbat din univers, cum să nu fiu", declara la acel moment cunoscutul actor.

Pe lângă cel aşteptat, vedeta mai are încă un fiu cu fosta sa soţie Carey Lowell. Homer este deja la vârsta majoratului. Alejandra Silva are şi ea un copil din căsnicia anterioară cu fiul magnatului Robert Friedland, Govind Firedland. Copilul este în vârsta de 5 ani şi poartă numele de Alberto.

Actorul american, Richard Gere a devenit celebru datorită rolului pe care l-a interpretat în comedia romantică "Pretty Woman", în care a jucat alături de Julia Roberts.

Faima lui Richard a fost determinată şi de alte roluri. "Ofiţer şi gentleman" din 1982, "Avocatul diavolului" din 1996, "Şacalul" în 1997, "De bunăvoie şi nesilită de nimeni" din 1999 şi "Profeţiile Omului-Molie" din 2002.

De asemenea, în anul 2003, starul american a câştigat Globul de Aur cu rolul său din musicalul "Chicago", iar în 2013 a fost nominalizat la acelaşi premiu graţie rolului său din "Arbitraj".