Doi orădeni, tată şi fiică, au concurat la audiţiile pe nevăzute ale emisiunii Vocea României, ajunsă la sezonul al cincilea şi transmisă de Pro TV.

În ediţia transmisă vineri seară, Mihai Baneş, fost director al Antena 1 Oradea, s-a prezentat în culisele emisiunii cu fiica lui, Jessie, în vârstă de 19 ani, alături de care, în ultima vreme, urcă pe scenă la diverse evenimente locale sub numele de Party Band.

La Vocea României, Mihai Baneş a cântat melodia L.O.V.E a lui Nat King Cole, însă nu a reuşit să-i convingă pe Loredana, Marius Moga, Smiley şi Tudor Chirilă. "Iertaţi-mă, n-a fost bine", le-a spus acesta din urmă colegilor săi.

Jessie Baneş, în schimb, a ales o melodie la modă, "Mama Do" de la Pixie Lott, şi a reuşit, în cele din urmă, să-l facă pe Marius Moga să se întoarcă pentru ea şi să o primească în echipa lui. După audiţie, Loredana i-a explicat că nu şi-a întors scaunul pentru ea căci a simţit că este nesigură în anumite părţi ale melodiei.

În schimb, antrenorii de la Vocea României s-au arătat impresionaţi de frumuseţea orădencei în vârstă de 19 ani, care a fost emoţionată până la lacrimi de faptul că a reuşit să treacă de această etapă. De altfel, ea s-a confesat că tot pe Marius Moga l-ar fi ales şi dacă s-ar fi întors mai mulţi antrenori pentru ea.

După audiţii, fericit pentru fiica lui, Mihai Baneş a anunţat că se va întoarce la audiţiile din 2016. "Cu siguranţă atunci voi trece. Vă spun şi cine se va întoarce pentru mine: Loredana!", a spus orădeanul.