Denisa Botoca, de la Biroul de Presă al Curţii de Apel Timişoara a declarat că joi s-a rejudecat recursul formulat de Vlad Irimia în cazul unui accident rutier petrecut în 2008, în urma căruia un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit Mediafax. În acest caz, Vlad Irimia a fost condamnat de Tribunalul Arad, în luna iunie 2010, la şase luni de închisoare cu suspendare şi la plata a 15.000 de lei daune morale şi 491 de euro daune materiale.

Curtea de Apel Timişoara a respins joi recursul acestuia şi a păstrat sentinţa iniţială dată de Tribunalul Arad. Sentinţa judecătorilor Curţii de Apel Timişoara este definitivă şi irevocabilă.
În august 2008, componenţii trupei BUG Mafia au fost implicaţi într-un accident rutier în judeţul Arad, unde au lovit un bărbat care conducea un moped şi care a ajuns la spital cu răni grave. Membrii trupei se întorceau la Bucureşti de la Periam, judeţul Timiş, unde au suţinut un concert, maşina fiind condusă de "Tataee".

Victima, un bărbat de 40 de ani, a fost preluată de o ambulanţă, iar medicii au constatat că a suferit multiple fracturi costale, un traumatism cranio-cerebral şi o fractură de gleznă.