Filmuleţul cu eleva din Oradea bătută de alte două adolescente a stârnit revoltă şi furie în comunitate. În vreme ce majoritatea internauţilor condamnă gestul bătăuşelor, tatăl principalei agresoare, Flavia Belcea, îşi apără fata, înjurându-i pe cei care o critică.

"Dă-le în p... mea. S-au bătut şi gata"

"Pentru toţi cei care nu au ce face şi lasă comentarii pentru o bătaie le zic: vă dau la m... Bine a făcut, este fata mea şi fata mea nu se lasă la nimeni!", scrie, pe contul său de socializare, Flavius Belcea (foto dreapta). Fiica sa, Flavia Belcea (stânga), este blonda care a bătut-o pe eleva de la Mihai Viteazul, pretextând că ar fi fost înjurată de victima sa.

În loc să se asigure că asemenea fapte nu se vor mai întâmpla, tatăl elevei îi dă apă la moară. "Nu-mi place că au fost mai multe pe una, nu e corect, ştiu. Îmi pare rău pentru fată. Dar în rest mai dă-le în p... mea. S-au bătut şi gata. Nu s-au omorât ca la Moldova pentru 5 lei", a scris individul pe Facebook, unde a intrat în dispută cu mai mulţi internauţi.

"Daddy loves u"

După ce filmuleţul a apărut pe Facebook, bărbatul şi-a apărat fiica în stilul propriu, prin comentarii pline de jigniri şi înjurături. "În orice caz, Flavia Belcea, cine a pus filmul (în caz că nu tu l-ai pus), nu ţi-e prieten, remember that. Daddy loves u!", a scris el. În alte postări, tatăl îşi dojeneşte fiica: "Na, Flavia, ai vrut atenţie, atenţie ai!", "cu câtă lume mă cert pentru tine,  Flavia!.... îţi dau eu şmecherie... că văd că nu te controlezi", scrie Belcea.

La observaţia unei prietene, care spune că "nici un părinte nu asta îşi învaţă copilul", bărbatul a simţit nevoia să precizeze că în prezent este divorţat, iar cele două fiice, Flavia şi sora sa, sunt în grija mamei lor. "Nu laud ce a făcut fiică-mea! Dar este fiică-mea şi trebuie să-i ţin apărarea", a insistat tatăl, într-o altă postare.

Prietenii ştiu de ce

Un cititor a sesizat BIHOREANULUI faptul că, luni seară, la scurt timp după apariţia valului de distribuiri, agresoarea Flavia Belcea ar fi postat pe Facebook, vizibil doar pentru prieteni, un mesaj care lasă să se înţeleagă că violenţa e un lucru destul de firesc în jurul şi reprezintă soluţia rezolvării unor probleme.

"Un mesaj pentru prietenii mei care mă cunosc cu adevărat şi ştiţi că am avut un motiv întemeiat să dau în acea fată... Unde mai vedeţi filmări sau poze cu mine vă rog raport ! <3 <3 Mersii". A scris fata.

Pro şi contra

BIHOREANUL a încercat să ia legătura cu tatăl bătăuşei, însă acesta nu a răspuns mesajelor de pe Facebook. Cert este că atât replicile sale, cât mai ales episodul al cărei protagonistă este fiica sa au stârnit multă revoltă în mediul online.

În vreme ce unii îi spun că este un tată eşuat şi cer exmatricularea şi trimiterea la şcoala de corecţie a fetei, alţii spun că se face prea mult caz în legătură cu bătaia, care ar fi un fenomen obişnuit în mediul şcolar.

În tot acest timp, pe contul de socializare al victimei se înmulţesc mesajele de solidaritate. "Eşti un copil frumos şi nu meritai, orice ai fi făcut, să ţi se întâmple asta! Capul sus şi mergi mai departe, ruşine să le fie lor, copii fără viitor şi fără educaţie!", i-a transmis o prietenă.

Citiţi pe aceeaşi temă articolele 

Le-au prins! Bătăuşele de pe Facebook au fost "săltate" de poliţişti şi s-au ales cu dosar penal

Preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Bihor despre bătaia dintre elevele de la Viteazul: "Sunt convins că acest caz nu este izolat"